User Registration

or Cancel
Ora: 5:14
ANUNŢ !
Secţia agricultură, alimentaţie şi implementarea tehnologiilor avansate a Consiliului raional Anenii Noi comunică despre: desfăşurarea campaniei de informare – 2021 cu sloganul ”Fii fermier informat, pentru o viață mai bună la sat!” organizată de Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) sub egida Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), dar și în parteneriat cu companiile de consultanță, instituțiile de în
vățământ cu profil agricol, Congresul Autorităților Locale, Biroul Relații cu Diaspora, va lansa marți, 26 ianuarie 2021, campania de informare - 2021 desfășurată sub sloganul „Fii fermier informat, pentru o viață mai bună la sat!”.
Scopul acestei campanii de informare este absorbția corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin FNDAMR. Aceasta vine în sprijinul publicului-țintă al FNDAMR, asigurând cunoașterea măsurilor de finanțare, a schemelor de plăți directe și a condițiilor, documentelor necesare şi etapelor de accesare a FNDAMR, precum şi a drepturilor şi obligațiilor ce revin beneficiarilor Fondului. De asemenea, se vor prezenta proiecte de succes deja implementate și informații utile care vor crea un climat de încredere celor interesați de accesare a fondurilor de dezvoltare nerambursabile.
Din publicul-țintă al campaniei fac parte fermieri și investitori beneficiari ai măsurilor FNDAMR, autorități publice locale, Asociații de Profil și membrii acestora, reprezentanți ai diasporei, potențiali beneficiari ai plăților directe per cap de animal dar și instituții de învățământ profesional tehnic cu profil agricol.
Totodată, Campania de informare 2021 va asigura diseminarea informațiilor (broșurilor și pliantelor) privind accesarea fondurilor nerambursabile acordate prin FNDAMR la scară națională prin intermediul Subdiviziunilor Teritoriale ale AIPA.
O componentă mai specială, în cadrul acestui proiect, este aceea de a sonda, efectiv, modul în care angajații Agenției se adresează beneficiarilor și modul în care aceștia răspund nevoilor beneficiarilor.
Pentru informarea corectă și în timp real a tuturor persoanelor interesate, pe pagina de internet a Agenției, www.aipa.gov.md, s-a creat o secțiune „Campanii de Informare” în care cei interesați pot consulta calendarul sesiunilor la rubrica „Campania de informare-2021” dar și descărcă formularul de participare: aici
Campania nu urmărește creșterea numărului de cereri de finanțare, ci pregătirea corectă și eficientă a cererilor ce urmează a fi depuse la AIPA.
Last modified on Wednesday, 27 January 2021 08:27
Rate this item
(0 votes)
Read 16 times
More in this category: « ANUNŢ ANUNŢ »

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]