User Registration

or Cancel
Ora: 6:38

Ziua Națională a Culturii Featured

        Astăzi,   marcăm Ziua Națională a Culturii,  instituită prin Hotărârea Parlamentului RM din 12 aprilie 2012, zi în care este omagiat marele poet național Mihai Eminescu!
        Acest eveniment, ne oferă odată în plus, prilejul de a reflecta asupra stării de lucruri din domeniul culturii din raionul Anenii Noi, dar
și de a transmite un mesaj de apreciere, recunoștință și încurajare tuturor celor care muncesc în acest domeniu.
       În acest context, trebuie să con
știentizăm:  cultura nu aparține doar oamenilor care o reprezintă, ea aparține întregului popor. De aceea, domeniul culturii trebuie susținut atât de autorități, cât și de fiecare cetățean în parte și nu doar financiar, ci și prin prezența în sălile de concert, în biblioteci, muzee, etc. Doar prin Cultură ne vom propăși ca neam și națiune!!!
       Personal, şi în numele Consiliul Raional Anenii Noi, Vă exprim recunoștința profundă pentru munca Dumneavoastră de zi cu zi, pentru devotamentul față de profesie, ambiția creatoare  și dăruirea cu care Vă consacrați culturii.

   Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza aspirațiile!

 

 

Cu aleasă prețuire și considerație,

Președintele raionului Anenii Noi                       Ion VICOL

 

 

 

 

Last modified on Friday, 15 January 2021 09:50
Rate this item
(0 votes)
Read 59 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]