User Registration

or Cancel
Ora: 6:12

Vizita de lucru a președintelui raionului în localitățile Botnărești, Chirca, Țînțăreni și Floreni Featured

Președintele raionului Ion VICOL a întreprins un șir de vizite de lucru în localitățile Botnărești, Chirca , Țînțăreni și Floreni în scopul verificării lucrărilor efectuate, cu suportul financiar al Consiliului raional.

La Botnarești s-au finalizat lucrările de construcție a porțiunii de drum, finanțat prin proiectul Drumuri bune în suimă de peste un milion de lei.

În s. Chirca, prin intermediul conducerii Primăriei, în persoana dlui Vitalie Crangaci, primarul localității, au fost alocate surse financiare din bugetul de stat în scopul realizării proiectului Zona de agrement, unde au început lucrarile de construcție a terenului sportiv. Prin intermediul proiectului Drumuri bune 2 , suma de peste 1 mil. lei nu este valorificată pe motiv că antreprenorul câstigător nu-și onorează obligațiunile, dar totuși până la finele anului urmează a fi finisate lucrările.

La Țînțăreni a fost realizat cu succes proiectul Drumuri Bune 2. Primăria Țînțăreni, ghidată de primarul Vadim Bulgari, în colaborare cu un grup de activiști, au reușit să înalțe în localitate o răstignire și să amenajeze o fântână, aceasta fiind un prilej de bucurie pentru locatarii străzii.

În s.Floreni s-au finalizat lucrările și s-a dat în exploatare terenul de minifotbal cu acoperire atrificială în ograda gimnaziului din localitate. La fel în plină desfășurare sunt lucrările de construcție a câtorva străzi din localitate pe o porțiune de aproximativ 2 km, prin intermediul proiectului Drumuri bune 2. Pe moment construcția unei zone de agrement în localitate este un obiectiv major pentru dl Ruslan Cretu, primarul s. Floreni.

 

Rate this item
(0 votes)
Read 499 times

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Preşedintele Raionului Anenii Noi

Raionul Anenii Noi este o unitate administrativ-teritorială, situată în centrul Republicii Moldova.

Populația raionului Anenii Noi, conform datelor recensământului populației din 2014, era de 78.996 persoane, dintre care 8.100 reprezentau populație urbană și 70.896 populație rurală. În componența raionului Anenii Noi intră 45 de localități.

Ne mîndrim cu unele întreprinderi economice unicat vestite în republica noastră cum ar fi SRL Floreni, SRL Salamer Com, SRL ”Golden Piglet”, SRL Aviselect,  SRL „Meteor", SA „Cariera Cobusca", cu obiective din industria alimentară, viticultură şi vinificaţie  SRL CASTEL MIMI, CAP „Basarabia", SRL „Carlevana Winery",  un loc deosebit îl ocupă UNIVERSALCOOP Anenii Noi şi  SRL „Din Vest". În arealul ştiinţific republican un loc onorabil îl ocupă Institutul Ştiinţifico-Practic de Biotehnologii şi Medicină Veterinară „Tevit" din s. Maximovca. Raionul este cunoscut în republică, prin tezaurul său istorico-cultural şi anume monumentul lui Ştefan cel Mare, complexul memorial „Cap de pod Şerpeni", ansamblul de dansuri populare „Strămoşeasca".

La originea succeselor obţinute întotdeauna s-a aflat administraţia publică locală, prin reprezentanţii săi aleşi de populaţie, care fac tot posibilul ca raionul Anenii Noi să devină mai atractiv sub aspect investiţional.

Cu înaltă consideraţiune,

ION VICOL,

preşedintele raionului Anenii Noi

 

Calendar

« June 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Publicitate socială

showshowshowshow

Link-uri oficiale

 

 

Default Theme
Layout Direction
Body
Background Color [r]
Text color [r]
Top
Top Background Image
Background Color [r]
Text color [r]
Bottom
Bottom Background Image
Background Color [r]
Text color [r]